Hívjon minket és kérjen időpontot: +36 70 408-7088

Legyen újra ragyogó a mosolya!

Foglaljon időpontot! 

Fogpótlási lehetőségek

A fogászat  folyamatos fejlődésnek köszönhetően a fogpótlások ma már a legmagasabb esztétikai elvárásokat is kielégítik, így Ön valóban visszakapja az eredeti fogak érzését minden tekintetben.

A fogak pótlása elengedhetetlen, mivel már egy fog hiánya is zavart okozhat a rágószervben: a foghiányt határoló fogak próbálják zárni a keletkezett rést, “bedőlnek”, a foghiány helyén pedig elindul a csont leépülése. A nagyobb kiterjedésű foghiányok miatt a rágás elégtelen lesz, ami a későbbiekben emésztőrendszeri panaszokat okozhat, az állkapocsizületi problémákról nem is beszélve.

Fogpótlás specialisták, akikre bátran rábízhatja magát

Időtálló fogászati megoldások, egy szakorvosokból álló csapattól a Dentop Fogászatnál.
Nálunk minden fogászati területnek szakorvosa van. A legtöbb esetben pedig fogszakorvosi konzíliumot tartunk és összehangoljuk a fogászati diszciplínákat. Garantáljuk, hogy nálunk valóban a legjobb fogpótlást kapja, ami funkciójában és esztétikájában is sok éven át tartós, biztos megoldást nyújt Önnek.

Megújult mosolyok

“A Dentop egy nagyon barátságos légkörű tiszta rendelő. Én Dr Hriczó-Koperdák Gergely doktor úrhoz jártam, aki végig nagyon kedves alapos és precíz  volt. A tömések után korona készült,  a végeredmény pedig egy esztétikus jól működő fogsor. Visszakaptam úgy kb a 30 évvel ezelőtti fogaimat.”

- Kelemen Ildikó

“Nagyon jó hely, mindenki kedves és segítőkész! A doktornő kedves és kellő tapasztalattal rendelkezik! Mind a hely mind az ott dolgozó személy kifogástalan! Szóval csak ajánlani tudom!”

- Szijártó Dávid

“Nem szeretek fogorvoshoz járni, még most sem szeretek, de számomra abszolút pozitív tapasztalat volt a Dentop Clinic. :) Az időpontkérés egyszerű és gyors volt, egy komplex, csontpótlásos beavatkozáson estem át. A konzultáció és a műtét során a szájsebész doktornőről és asszisztenséről csak jókat mondhatok.”

- Szabó Erika

“A Dentop egy elsőrangú fogorvos, aki első osztályú szolgáltatásokat nyújt megfizethető áron. A személyzet rendkívül kedves, meleg és nagyon türelmes. A kezelések mindig professzionálisak és fájdalommentesek :) abszolút megérte ellátogatni hozzájuk akár Londonból is!” 

- Kovács János

Fogpótlások egyéni harapás beállítással, a maximális kényelem érdekében

Pótlásainknál kiemelten figyelünk az egyéni harapás beállítására, mely elengedhetetlen, mégis sok helyen elhanyagolt figyelmet kap,  a fogpótlás kényelme szempontjából. Ezzel elkerülhetők a későbbi állkapocs panaszok. Így lesz minden egyes fogpótlás valóban személyre szabott és kényelmes.

Címünk: 1114, Budapest, Bartók Béla út 57. 1. emelet 5. ajtó (13-as kapucsengő)

Időpontot kérek konzultációra

Milyen költségekkel kell számolni fogpótlások készítésekor?

Komplexebb fogpótlásainkat sosem egy összegben kell kifizetni. Ütemezett részletfizetési lehetőséget biztosítunk minden páciensünk számára, így jó előre tervezhető minden felmerülő költség, amivel Ön előre tud kalkulálni.  

Implantátumok

 140 000 Ft-tól

Időpontkérés

Ismét szeretne jókat enni, bátran és magabiztosan mosolyogni?

Fogpótlás készítés 20+ év tapasztalattal bíró szakértő fogorvos csapattal, Buda egyik legszebb és legfelszereltebb rendelőjében.

Tartósság. Minőség. Esztétika.

Érdekel a kezelés

Egy fogpótlás nemcsak új fogakat, de teljesebb életet is ad Önnek!

1.

Porcelán-, vagy cirkónium korona - Rendelőnkben a legtöbb esetben esztétikus, fémmentes koronát használunk.

Fogimplantátum - Egy, vagy akár több fog pótlására a legstabilabb és legesztétikusabb megoldás az implantátum.

2.

3.

Híd - A híd ragasztással rögzül a fogakon, hátránya az implantációs fogpótlásokkal szemben, hogy le kell csiszolni a foghiányt határoló, bizonyos esetekben még ép fogakat is.

Cím: 1114, Budapest, Bartók Béla út 57. 1. emelet 5. ajtó (13-as kapucsengő)

Telefonszám: +36 70 408-7088

© 2023 DENTOP. Minden jog fenntartva.

Miért érdemes fogászati implantátumot választani?

Nézze meg mik a lehetőségei, kérjen időpontot fogpótlás konzultációra!

Biztonságos megoldás, 99%-ban sikeres beültetés.

Megfelelő szájhigiénia mellett élethosszig tartó megoldást nyújt Önnek fogai pótlására.

  • Esztétikus és funkciójában tökéletes megoldás.

Mennyi idő alatt készül el a rögzített fogpótlásom?

A fémmentes fogpótlások elkészítési ideje függ a páciens fogászati állapotától, valamint a fogpótlás mennyiségétől is. Egy fémmentes korona elkészítési ideje normál körülmények között a konzultációt követően kb. 1 hét.

Miért válasszam a fémmentes fogpótlást?

Mindenképpen fémmentes fogpótlást válasszon, ha időtálló, szövetbarát, esztétikai szempontból is tökéletes megoldást keres.

A fog implantáció tartós megoldás foghiány esetén?

A megfelelően beültetett és minőségi alapanyagból készült fog implantátumok akár életreszóló megoldást nyújtanak foghiány esetén. Amennyiben lehetséges az Ön esetében az implantáció és kiemelten ügyel a szájhigiéniájára, rendszeres részt vesz fogászati kontrollvizsgálatokon, úgy a fog implantátum hosszú távra tökéletes választás.

Fájdalmas a fog implantátum beültetés?

Az implantáció helyi érzéstelenítésben történik . Az érzéstelenítésnek köszönhetően Ön a beültetés alatt a lehető legkevesebb kellemetlenséget érzi, sokan számolnak be arról, hogy egyáltalán nem is éreztek semmit a műtét alatt. Mint minden műtéti beavatkozás után, ebben az esetben is tapasztalhat némi fájdalmat, duzzanatot, érzékenységet a műtét helyén. Ezek a tünetek azonban átmenetiek. A műtét utáni teendőkről minden esetben tájékoztatjuk Pácienseinket.

Hamar felépülök a fog implantátum beültetés után?

Az implantátum beültetést követően az első 2-3 nap jelentkezhet jellemzően panasz, ez egyénenként változhat. A behelyezett varratokat a műtét utáni 7-14. napon távolítjuk el.

Fog implantátum beültetés után szabad sportolni?

A fog implantátum beültetése után 2-3 napig ajánlott a pihenés, az intenzív testmozgás kerülése. Sportolás közben általában megemelkedik a vérnyomás, ami növelheti a műtét utáni vérzés kialakulását.

Mennyi ideig tart egy fog implantátum beültetés?

A beavatkozás általában 30-60 percet vesz igénybe, ez függ az implantátum számától és az eset összetettségétől. Fog implantátum beültetés előtt minden esetben egyedi kezelési tervet állítunk össze, így Ön pontosan tudni fogja mi fog történni a kezelések során, ez mennyi időt vesz igénybe, és mennyi a javasolt gyógyulási idő. A mai modern módszerekkel már a lehető legkevesebb kellemetlenséggel jár a sikeres fog implantátum beültetés.

Mindenki alkalmas fog implantátum beültetésére?

Fog implantátum beültetése előtt minden esetben átfogó vizsgálatot végzünk, hogy megállapítsuk, lehetséges-e a beavatkozás. Kezelést befolyásoló tényezők lehetnek: korábbi fogászati beavatkozások és azok eredménye; fogínybetegségek; cukorbetegség; autoimmun betegségek; csontállomány minősége és mennyisége; életmód (dohányzás).
A szakorvosunk meg fogja mondani, hogy az Ön esetében milyen körülmények között (és mikor) végezhető el a fogbeültetés.

Gyakran feltett kérdések

Rögzített fogpótlások típusai

4.

Implantátumokon rögzített hídpótlás - Teljes fogív rehabilitáció 4 vagy több implantátummal. Teljes foghiány esetén alkalmazzuk, ideális választás, ha Ön nem szeretne kivehető fogpótlást viselni.

5.

Implantátumokon elhorgonyzott, kivehető fogpótlások - Ez egy esztétikus, magas minőségű, funkciójában a saját fogakhoz hasonló, kivehető fogpótlás. Kiváló megoldás lehet, ha elégedetlen meglévő fogsorának stabilitásával.

Kérje személyre szabott ajánlatát és ismerje meg a szóba jöhető alternatívákat! 

Segítünk megtalálni az Ön számára legjobb ár-érték arányú fogpótlást.

Porcelánleplezésű fémkerámiai korona / hídtag 

75 000 ft-tól

Cirkónium alapú kerámia korona 

105 000 ft-tól

<>
Szeretne jobban megismerni minket?Nézze meg további ajánlatainkat!